HomeProgramma's16 weken vet verlies

16 weken vet verbranden 

  • In 16 weken kun je 8 kilo afvallen/vet verbranden
  • Dit doen we doormiddel van een calorietekort + op maat gemaakt voedingsschema
  • Naast je voeding ga je ook meer bewegen met gerichte Personal Training
  • We houden je progressie bij door je lichaamsgewicht te wegen + vetpercentage te meten
  • Een begin & eind foto is vaak ook heel motiverend waarbij het verschil goed te zien is ( optioneel )
  • Hieronder een aantal voorbeelden van mensen die zijn afgevallen, iedereen met zijn of haar redenen

Contact opnemen Gratis proefles aanvragen

Andre Teeuwissen

Andre Teeuwissen

Andre heeft aan de 16 weken vetverbranding mee gedaan. het resultaat is duidelijk te zien! Hij is maar liefst 12,5 kg gezakt in lichaamsgewicht en 6 % in vet gedaald! Ook hebben we tijdens de trainingen zijn core en benen flink sterker gemaakt zodat hij kan knallen tijdens zijn hobby wielrennen. Hij voelt zich fitter en sterker dan ooit!

Lisa Baars

Lisa Baars

Lisa heeft de 16 weken vetverbranding serieus aangepakt! ze is maar liefst 8 % in vet gezakt. wanneer je je voeding strak onder controle hebt kun je in redelijk korte tijd mooie resultaten behalen. naast voeding heeft ze ook Personal Training gehad en is ze in veel oefeningen qua kracht voorruit gegaan. hierdoor heeft ze ook nog wat spiermassa opgebouwd. een win win situatie.

Marjolein Kos traint voor de Alpe d'HuZes

Marjolein Kos traint voor de Alpe d'HuZes

Ze wilt zo vaak als mogelijk de berg op fietsen om geld op te halen voor KWF. Om zo fit mogelijk de berg op te gaan heeft ze meegedaan aan het programma 16 weken vetverbranding! Ze is nu 4 kilo lichaamsgewicht afgevallen en 4 % in vet gezakt. Naast vele uren fietsen per week traint ze ook nog samen met haar man Andre 2 x bij mij om zo sterk en fit als mogelijk te zijn voor de Alpe d'HuZes. 💪 Nu ze de juiste vetpercentage heeft wilt ze dat behouden en berekenen we opnieuw haar energie behoefte en maken we kleine aanpassingen in haar voeding.

Ik begeleid de broers Dennis & Roy ruim 1 jaar

Ik begeleid de broers Dennis & Roy ruim 1 jaar

Ik train ze in hun eigen gym bij het bedrijf Websteen. Ze zijn allebei veel afgevallen. Dennis had als doel om flink laag te gaan in zijn vetpercentage. Hij is maar liefst 12 kilo lichaamsgewicht afgevallen en 7 % vet omlaag gegaan. Nu we zijn vetpercentage laag genoeg vinden gaan we bouwen aan meer spiermassa💪 Dat betekent opnieuw zijn calorie behoefte berekenen en zorgen dat hij in een klein calorie overschot komt. Van Vetverlies naar Spiermassa bouwen 💪 Wat een prachtig proces😁

Boek nu gratis proefles

Boek nu gratis proefles

Ook afvallen in 16 weken, boek dan nu een gratis proefles.

Gratis proefles

Contact opnemen Gratis proefles aanvragen