HomeOver KristianKlantervaringen

Klantervaringen

Daniel Ruyer
Daniel kwam bij mij terecht nadat hij uitbehandeld was bij de fysio voor zijn hernia. We zijn de belastbaarheid geleidelijk gaan verhogen en hebben de spieren in die regio sterk gemaakt. Ook zijn we aan de slag gegaan met de techniek van tillen en de juiste brace doormiddel van ademhaling. Daniel traint nu pijnvrij en kan zijn werk als hovenier met passie blijven uitvoeren.
Daniel Ruyer
Lisa Baars
Ik kwam bij Kristian met als hoofdoel vetpercentage verlagen voor de zomer, en dankzij een voedingsplan hebben we dit ruimschoots gerealiseerd! maar liefst 8 % vet verlaagd. Naast een voedingsplan maakte hij ook een trainingsplan, eentje die rekening hield met mijn volleybal blessure. We hebben gefocust op de squat, hip trust en deadlift waardoor mijn benen strakker zijn geworden en mijn billen meer volume hebben gekregen. Ik ben zeer tevreden en raad Kristian dan ook zeker aan!
Lisa Baars
Sabine van den Enk
Super fijne trainingen gehad met Kristian Hij motiveert je en zorgt ervoor dat je er alles uithaalt wat erin zit. Hij helpt je goed bij het halen van je doelstellingen en legt de oefeningen goed en rustig uit en let ook goed op de juiste techniek en ademhaling. Een absolute aanrader!
Sabine van den Enk
Mila
Bij Kristian ga je veel progressie boeken in kracht en techniek. Zijn oog voor detail zorgt ervoor dat je oefeningen te allen tijde veilig uitvoert. De trainingen zijn afwisselend en hij zorgt ervoor dat je het onderste uit de kan haalt! Wanneer je een keer geen zin hebt weet hij je altijd wel te motiveren. Een trainer die iedereen verder kan helpen.
Mila