HomeProgramma's

Programma's

Spiermassa opbouwen

Wanneer je spiermassa wil opbouwen heb je een op maat gemaakt trainingsschema nodig. Ik help je hierbij! We beginnen met een intake om te bepalen wat je huidige niveau is. Vanaf hier kunnen we werken aan je droomlichaam.

Wil je spiermassa opbouwen? Dan gaan we kijken wat daar voor nodig is qua voeding en training. Hierbij gaan we je vetpercentage en spiermassa bijhouden om zo te kijken hoe dat zich ontwikkeld. Spiermassa opbouwen kost tijd. Het is een proces waar je geduld voor nodig hebt, waar je consistent voor moet trainen. Dit doen we samen! Ik motiveer je om door te zetten en wil hierbij mijn passie voor sporten aan je doorgeven. Het is niet voor niets dat ik dit vak al zelf 15 jaar gedreven beoefen! Wil je samen met mij de uitdaging aangaan?

Contact opnemen Gratis proefles aanvragen

Afvallen met personal training

Bij afvallen staat voeding centraal. Je kan uren lang bewegen, maar als je voeding niet aansluit op je training, dan boek je geen vooruitgang. Om jouw droomlichaam te bereiken, stellen we samen een voedingsplan op. We gaan kijken hoeveel calorieën je per dag ongeveer mag nuttigen. Het komt vaak neer op minder calorieën binnenkrijgen dan dat je verbrandt. Om je daaraan te houden, geef ik je tips en tools om mee te werken. Veel zal je hier zelf moeten doen, maar ik ben je stok achter de deur! Zo begint het bij strenger zijn voor jezelf, voorbereidingen treffen, nadenken over je boodschappen, je voedingspatroon bijhouden in Myfitnesspall, gewicht bijhouden en vetpercentage meten. Hierbij steun ik je, maar druk ik je ook met de neus op de feiten. Voor dit proces zal je geduld moeten hebben. Onthoud: Je bent niet in één week te zwaar geworden en je zal in één week ook niet heel veel afvallen.

Het is een proces van maanden, waarin je gaat leren om een voedingsbalans te creëren. Je wil geen jojo-effect hebben, waarbij je snel afvalt maar ook snel weer aankomt. Het grootste gedeelte van de dag is het belangrijk dat je je aan je gezonde voedingspatroon houdt, maar je mag natuurlijk ook met mate genieten van ongezonde dingen. Dit is de 80-20 regel.

Contact opnemen Gratis proefles aanvragen

Shapen voor vrouwen

Hierbij streven we naar het lichaam waar jij je fijn in voelt. Alléén jij bepaald welk gewicht en vetpercentage daarbij hoort. In dit proces gaan we gericht vet verbranden of spiermassa opbouwen net zolang tot jij tevreden bent. Samen zorgen wij dat je weer vol trots over het strand loopt en tevreden in de spiegel kijkt. Hoe we dat doen?

Ik help je bij het vinden van een voedingsbalans die past bij de weg naar jouw droomlichaam. Daarnaast heb ik oneindig veel oefeningen in mijn trainingsarsenaal. We gaan kijken met welke oefeningen we jouw doel gaan bereiken. Wil je een gespierdere bil of juist een slankere taille, of misschien strakkere armen? Dan zit je bij mij aan het juiste adres! (Ik houd het proces voor je in de gaten, zodat je er niet de hele tijd bij stil hoeft te staan, maar ook gewoonweg lekker kunt trainen.)

Contact opnemen Gratis proefles aanvragen

Houding correctie / technisch correct leren bewegen

Correct bewegen, het klinkt heel simpel, maar waarom gebeurt dit grotendeels dan op de verkeerde manier?

Iedereen heeft er vast wel eens mee te maken gehad. Last van je rug door het zitten, pijn aan je nek of vast zittende bekken?  Het opvallende is dat dit ook steeds vaker voorkomt. In tegenstelling tot sportscholen heb ik van technisch correct leren bewegen mijn specialiteit gemaakt. Ik heb hier meerdere opleidingen voor gevolgd en ik ben mezelf al twaalf jaar kritisch aan het verbeteren. Wanneer je bij mij binnenkomt kan ik gelijk zien bij welke oefeningen je baat zal hebben om je houding te verbeteren. Bovendien verkleint een correcte houding ook de kans op blessures en kunnen blessures die je eventueel al hebt zelfs geheel verdwijnen. Het kost wel even tijd om een correcte houding aan te leren, je moet met veel aspecten rekening houden en daar kan ik je wegwijs in maken. Ik heb de nodige kennis en ervaring om je daar zo goed mogelijk bij te helpen, tevens is het ook mijn passie om dat bij iedereen voor elkaar te krijgen!

Past een van de programma's bij je? En wil je eens ontdekken hoe dit in de praktijk gaat, maak dan een afspraak voor een gratis proefles.

Contact opnemen Gratis proefles aanvragen