HomeProgramma's

Programma's van Kristian Broere PT

Shapen voor vrouwen

Hierbij streven we naar het lichaam waar jij je fijn in voelt. Alléén jij bepaald welk gewicht en vetpercentage daarbij hoort. In dit proces gaan we gericht vet verbranden of spiermassa opbouwen net zolang tot jij tevreden bent. Samen zorgen wij dat je weer vol trots over het strand loopt en tevreden in de spiegel kijkt. Hoe we dat doen?

Ik help je bij het vinden van een voedingsbalans die past bij de weg naar jouw droomlichaam. Daarnaast heb ik oneindig veel oefeningen in mijn trainingsarsenaal. We gaan kijken met welke oefeningen we jouw doel gaan bereiken. Wil je een gespierdere bil of juist een slankere taille, of misschien strakkere armen? Dan zit je bij mij aan het juiste adres! (Ik houd het proces voor je in de gaten, zodat je er niet de hele tijd bij stil hoeft te staan, maar ook gewoonweg lekker kunt trainen.)

Contact opnemen Gratis proefles aanvragen

Houding correctie / technisch correct leren bewegen

Correct bewegen, het klinkt heel simpel, maar waarom gebeurt dit grotendeels dan op de verkeerde manier?

Iedereen heeft er vast wel eens mee te maken gehad. Last van je rug door het zitten, pijn aan je nek of vast zittende bekken?  Het opvallende is dat dit ook steeds vaker voorkomt. In tegenstelling tot sportscholen heb ik van technisch correct leren bewegen mijn specialiteit gemaakt. Ik heb hier meerdere opleidingen voor gevolgd en ik ben mezelf al twaalf jaar kritisch aan het verbeteren. Wanneer je bij mij binnenkomt kan ik gelijk zien bij welke oefeningen je baat zal hebben om je houding te verbeteren. Bovendien verkleint een correcte houding ook de kans op blessures en kunnen blessures die je eventueel al hebt zelfs geheel verdwijnen. Het kost wel even tijd om een correcte houding aan te leren, je moet met veel aspecten rekening houden en daar kan ik je wegwijs in maken. Ik heb de nodige kennis en ervaring om je daar zo goed mogelijk bij te helpen, tevens is het ook mijn passie om dat bij iedereen voor elkaar te krijgen!

Past een van de programma's bij je? En wil je eens ontdekken hoe dit in de praktijk gaat, maak dan een afspraak voor een gratis proefles.

Contact opnemen Gratis proefles aanvragen